Bokningsvillkor


Hur bokar jag en lektion eller behandling?

Du bokar din privatlektion genom att ringa/smsa Offa på 0763-137834.
Beroende på hur schemat ser ut olika perioder och vart du bor kan din bokning ske på kort varsel eller med några veckors framförhållning. Hör gärna av dig oavsett vart du bor om du är intresserad av träning/terapi för finns det fler som också vill boka i din närhet så kan tjänsterna vara möjlig för dig även som bor långt bort.Avbokningsvillkor gällande Privatlektioner/Behandlingar:

Avbokning/Ombokning är avgiftsfri fram till 48 timmar före bokad tid.
Avbokning mellan 48-24 timmar innan bokad tid debiteras med reseersättningen plus halva avgiften för arbetstjänsten. Avbokning senare än 24 timmar innan avbokad tid debiteras med reseersättningen plus hela lektionsavgiften.
Har du redan köpt ett lektionspaket dras tiden och reseersättningen av från den redan debiterade avgiften för paketet och du kan utnyttja återstående tid.
Många gånger vill kunder avboka sin tid pga oönskad väderlek, och vill man som kund skydda sig mot detta får man boka sin lektion i ett ridhus.

Avbokning sker endast via direktkontakt med Offa via sms/samtal. 0763-137834
 

Varför debiteras du?

Uniquine drivs på heltid av Offa, detta är alltså hennes inkomst och karriär, om vi får en avbokning för sent innebär det dels en tid som hade kunnat glädja någon annan och dels förlust i form av inkomst. Om man jämför med en anställning så skulle det inte uppskattas att chefen bestämde att du ibland får jobba och ibland får ledigt några timmar på kort varsel utan lön.
Avbokningsskyddet är också till för dig som kund de tillfällen som Offa har flera kunder under dagen där man delar på reseersättningen över flera kunder och därmed inte skall behöva avboka alla lektioner om någon avbokar för sent.

Hur blir jag debiterad vid försenad avbokning?

Du kan betala via swish eller så skickas en faktura med 10 dagars betalningsvillkor.